דירוג SMEG

5/5

מתכון לדג אפוי בשמיכת מלח גס / מסימיליאנו

טארט קרם ברולה קינדר, מושחת, מהמם ביופיו, ופשוט להכנה (עם קלתית ביסקוויטים ללא אפייה מוקדמת!) שנאפה בתנור החדש והמהמם של SMEG

מצרכים

  • דג שלם (עדיפות למוסר ים או לברק)
  • חופן קטן עלי טימין
  • שיני שום
  • מעט מלח
  • מעט פלפל
  • חצי קילו מלח גס

אופן הכנה

לחמם את התנור לחום 200 מעלות

לשים את כל התבלינים בתוך הדג מלבד המלח גס, להניח על תבנית אפיה מכוסה בנייר אפיה (מעליו להניח את הדג)

בקערה לערבב את המלח עם רבע כוס מים ולכסות את הדג מלבד הראש

להכניס לתנור 

דג עד משקל 1 קילו 20 דקות בתנור בחום 220 מעלות

דג ממשקל קילו עד 2 קילו 30 דקות בתנור בחום 220 מעלות 

ב ת א ב ו ן

דירוג SMEG

5/5

במתכון זה השתמשנו במוצרים הבאים:

0
    0
    העגלה שלך
    העגלה שלך ריקההמשך לקנות

    חייגו עכשיו