דירוג SMEG

5/5

מתכון ספגטי בברוקולי וזיתים שחורים / מסימיליאנו

טארט קרם ברולה קינדר, מושחת, מהמם ביופיו, ופשוט להכנה (עם קלתית ביסקוויטים ללא אפייה מוקדמת!) שנאפה בתנור החדש והמהמם של SMEG

מצרכים

  • חבילת פסטה ספגטי
  • קילו פרחי ברוקולי (ללא הגבעול)
  • 20 זיתי קלמטה ללא הגלעין
  • שיני שום
  • 1 פלפל חריף טרי (כאופצייה )
  • חצי כוס שמן זית
  • 45 גרם אנשובי בשמן
  • מלח
  • פלפל

אופן הכנה

-להרתיח בסיר גדול 3 ליטר מים וכף מלח, להוסיף את פרחי הברוקולי עד שמתרככים

-בעזרת מסננת להוציא את הברוקולי ובעזרת מוט בלנדר לטחון עד לקבלת מרקם קרמי ואחיד, במידה וחסרים נוזלים להוסיף מעט מהמים החמים בהם בושל הברוקולי (לא יותר מדי כדי שלא יהיה נוזלי מדי)

-במידה ואין בלנדר אפשר להשתמש במזלג כדי למעוך את הברוקולי

-במחבת רחבה להניח שום בשמן זית על אש נמוכה, להוסיף פלפל חריף חצוי

-להוסיף את הזיתים המגולענים ולטגן במשך מספר דקות

-להוסיף את האנשובי עם השמן  (האנשובי הוא אופציה) עד שהוא נמס לגמרי

-להוסיף את הברוקולי למחבת עם הזיתים ולבשל על אש נמוכה כעשר דקות

-להרתיח את המים שבהם בושל הברוקולי ולהכין את הפסטה לפי הוראות יצרן

-כשהפסטה מוכנה להעביר אותה בעזרת מסננת למחבת עם הברוקולי ולערבב , במידה וסמיך מדי להוסיף מים מהסיר בו בושלה הפסטה, להוסיף מלח ופלפל לפי הטעם .

 בתיאבון

דירוג SMEG

5/5

במתכון זה השתמשנו במוצרים הבאים:

0
    0
    העגלה שלך
    העגלה שלך ריקההמשך לקנות

    חייגו עכשיו