דירוג SMEG

5/5

מתכון למוס שוקולד / מסימיליאנו

טארט קרם ברולה קינדר, מושחת, מהמם ביופיו, ופשוט להכנה (עם קלתית ביסקוויטים ללא אפייה מוקדמת!) שנאפה בתנור החדש והמהמם של SMEG

מצרכים

  • 175 גרם שוקולד מריר
  • 125 גרם חלב
  • 250 גרם שמנת מתוקה 38%
  • 30 גרם סוכר
  • 8 כוסיות הגשה (בכל אחת 100 מ"ל)
  • 1 שקית זילוף
  • 150 גרם קשיו קלוי
  • *ניתן להחליף את השמנת בשמנת צמחית ואת החלב בחלב סויה או כל חלב אחר.

אופן הכנה

לשים בקערה את החלב, השוקולד והסוכר. לחמם במיקרוגל מספר דקות  ולערבב היטב עד לקבלת מרקם חלק

להקציף את השמנת עד לקבלת קצפת

להוסיף את השוקולד לשמנת בתנועת קיפול על מנת לא לשבור על המרקם

להעביר לשקית זילוף ולשמור במקרר במשך שעה-שעתיים

לחתוך את שקית הזילוף בקצה ולהעביר לכוסיות

להוסיף מעל  קשיו קלוי

דירוג SMEG

5/5

במתכון זה השתמשנו במוצרים הבאים:

0
    0
    העגלה שלך
    העגלה שלך ריקההמשך לקנות

    חייגו עכשיו