דירוג SMEG

5/5

מתכון קוואטלי  – פסטה קצרה ברוטב עגבניות ובזיליקום / מסימיליאנו

טארט קרם ברולה קינדר, מושחת, מהמם ביופיו, ופשוט להכנה (עם קלתית ביסקוויטים ללא אפייה מוקדמת!) שנאפה בתנור החדש והמהמם של SMEG

מצרכים

  • 400 גרם קמח 00 לפסטה
  • 200 גרם מים פושרים
  • קורט מלח
  • כף שמן זית
  • *יש אפשרות להחליף את הקמח לקמח ללא גלוטן .
  • החומרים לרוטב העגבניות
  • 5 שיני שום
  • 3 כפות שמן זית
  • 500 גרם רוטב עגבניות בצנצנת פסטה ( עגבניות איטלקיות מסוננות )
  • מלח
  • עלי בזיליקום

אופן הכנה

-להרתיח בסיר רחב מים עם כף מלח

-לערבב את כול חומרי הבצק וללוש עד לקבלת בצק אחיד

-להכין את רוטב העגבניות

-לחלק את הבצק לצינורות ארוכים

-בעזרת הסכין לחלק את צינורות הבצק לקבוצות קטנות וליצור את צורות האוריקייטה.

-לבשל את הפסטה במים הרותחים כדקה ולהוסיף למחבת עם רוטב העגבניות

הוראות להכנת הרוטב

-במחבת רחבה לטגן את שיני השום על אש בינונית

-לאחר דקות בודדות להוסיף את הרוטב עגבניות

-להוסיף כוס מים ומעט מלח ולבשל ללא מכסה במשך 15 דקות

-להוסיף את עלי הבזיליקום

דירוג SMEG

5/5

במתכון זה השתמשנו במוצרים הבאים:

0
    0
    העגלה שלך
    העגלה שלך ריקההמשך לקנות

    חייגו עכשיו