חממו מראש תנור SMEG ל-200 מעלות, על פונקציית הזרמת האוויר (CIRCULAIRE).
הניחו את הביסקוויטים בבלנדר העומד של SMEG ולהפעיל למשך 15 שניות, עד לקבלת פירורים אחידים.
המיסו את החמאה ולערבב אותה עם פירורי הביסקוויטים.
העבירו את התערובת לתבנית אפיה עגולה בקוטר 23 ס”מ ושטחו אותה באמצעות כף.
אפו בתנור במשך 10 דקות, הוציאו וצננו.
הנמיכו את חום התנור ל-160 מעלות.
במיקסר העומד של SMEG ערבבו ביחד את הגבינה ואבקת הסוכר עד לקבלת תערובת אחידה, הוסיפו לתערובת את השמנת החמוצה ואת הקמח וערבבו.
הקציפו בנפרד את הביצים והחלמון ביחד עם תמצית הווניל ו-3 כפיות ריבת הדלעת וקפלו בעדינות לתוך תערובת הגבינה.
שפכו את התערובת כולה מעל בסיס הביסקוויטים האפוי.
פזרו מעל את כפית הריבה הנותרת וצרו באמצעות סכין קטן אפקט שיש ע”י ערבול הריבה על פני המשטח העליון של העוגה.
לאחר שנוצר המראה הרצוי, הכניסו לתנור לאפיה במשך 40 דקות.
בסיום האפייה אמורה עוגת הגבינה להיות מעט מתנודדת, ובעלת סיומת מוזהבת בקצוות.
השאירו את דלת התנור פתוחה והניחו לעוגה להצטנן לגמרי לפני הוצאתה מהתנור.
בתיאבון !