דירוג SMEG

5/5

טארט קרם ברולה קינדר

טארט קרם ברולה קינדר, מושחת, מהמם ביופיו, ופשוט להכנה (עם קלתית ביסקוויטים ללא אפייה מוקדמת!) שנאפה בתנור החדש והמהמם של SMEG

מצרכים

  • 250 גרם ביסקוויטים (שרוול)
  • 200 גרם חמאה מומסת
  • 500 מ״ל שמנת מתוקה
  • חצי כוס סוכר
  • כפית מחית/תמצית וניל
  • 5 חלמונים
  • קורט מלח
  • אצבעות קינדר (לא חובה)

אופן הכנה

מחממים תנור ל-150 מעלות ושמים קערת מים רותחים בתחתית התנור.

טוחנים את הביסקוויטים לאבקה.

מוסיפים חמאה מומסת ומערבבים לאיחוד.

מעבירים לתבנית פאי ומהדקים הייטב.

מכניסים למקפיא ל-10 דקות ובינתיים מכינים את קרם הברולה.

בסיר קטן מחממים שמנת, סוכר, וניל ומלח עד שהסוכר נמס בשמנת.

מערבבים את החלמונים ומוסיפים את תערובת השמנת בהדרגה תוך כדי ערבוב מהיר (להשוואת טמפרטורות)

מסננים את התערובת ומצננים מעט.

מוציאים את הקלתית מהמקפיא, מסדרים את אצבעות שוקולד קינדר ושופכים מעל את תערובת הברולה.

מכניסים בזהירות לתנור, 150 מעלות למשך 30 דקות.

לאחר האפייה מקררים את הטארט במקרר 4 שעות , חותכים, מוסיפים כפית סוכר לכל חתיכה ושורפים עם ברנר.

אם אין ברנר – מקפיאים את הטארט היטב (4 שעות)

מוסיפים סוכר, מחממים תנור על מצב גריל בחום הכי גבוה בתנור, מכניסים את הטארט ל-2 דקות (שמים עין שלא ישרף מדי!)

שומרים במקרר עד 5 ימים או במקפיא עד שבועיים.

מומלץ לשמור תמיד במקפיא וכל פעם שרוצים לאכול – להוציא חתיכה ולשרוף…

בתיאבון !

דירוג SMEG

5/5

במתכון זה השתמשנו במוצרים הבאים:

0
    0
    העגלה שלך
    העגלה שלך ריקההמשך לקנות

    חייגו עכשיו